6 ideja kako da se vaše vjenčanje istakne u sezoni vjenčanja

Dan svojega vjenčanja zasigurno ćete pamtiti cijeli život, no kako bi to bio dan za pamćenje i za sve goste dovoljno je obratiti pozornost na detalje. U nastavku vam donosimo 6 ideja koje vam mogu pomoći da se vaše vjenčanje istakne u sezoni vjenčanja.

1. Jedinstvene i zabavne pozivnice

Kada pozivate goste na svadbu učinite to sa jedinstvenim i zabavnim pozivnicama tako da nestrpljivo čekaju vaše vjenčanje. Budite kreativni i dajte im do znanja da će uživati biti dijelom vašeg posebnog dana dajući im jedinstvene pozivnice. U pozivnice umetnite papir s pitanjem koja im je najdraža pjesma, napravite popis pjesama svih gostiju te izradite kompilaciju koju ćete puštati na svadbi.  Sigurni smo da će se svi dobro zabaviti.

2. Personalizirane poruke za goste

Rukom napišite različite poruke svojim gostima i ostavite ih na mjestima gdje će sjediti. Npr. „Drago nam je što ste danas ovdje“. Na taj ćete načini učiniti da se i oni osjećaju posebno na vaš najvažniji dan.

3. Unajmite oldtimer za vjenčanje

Kada govorimo o detaljima po kojima će se vaše vjenčanje istaknuti, svakako je važan i način na koji ćete doći na svoje vjenčanje. Zamislite da se dovezete u jednom od najpopularnijih automobila svih vremena, oldtimeru Ford Mustang, koji je postao ikona kada govorimo o automobilima i koji je još uvijek jedan od omiljenih automobila u američkim filmovima. Ne brinite ako ne posjedujete Ford Mustang , jer oldtimer za vjenčanje možete unajmiti i učiniti da to bude dan za pamćenje.

 

4. Mini foto studio

Nema bolje prilike za fotografiranje od proslave vjenčanja jer su svi gosti tip-top sređeni. Nabavite rekvizite i pozadinu za fotografiranje, uredite mini foto studio usklađen sa temom i stilom vašeg vjenčanja i gosti će jedva čekati da ovjekovječe trenutak. Inspiraciju pronađite na linku.

5. Plesni podij

Plesni podij će biti središnje mjesto proslave vašeg vjenčanja bez obzira na to planirate li veliko, ili manje i intimno vjenčanje, pa je važno da on izgledom i dekoracijama zove goste na ples. Svijetleći natpisi i slova sve su popularniji u uređenju interijera pa zašto njima ne biste dekorirali svoj plesni podij. Možete staviti vaše inicijale koji će super izgledati i na fotografijama ili zabavne i motivirajuće natpise. Za dan vjenčanja možete ih i unajmiti. Viseće dekoracije također su odličan način da se plesni podij učini privlačnijim, a izbor je raznolik. Od šarenih lanterna, balona, ukrasnih traka, žaruljica, pa sve do pompona koje možete i sami izraditi.

6. Party grickalice

Nakon što svečana večera prođe, torta se razreže, a atmosfera na plesnom podiju se počinje zahuktavati, iznenadite svoje goste party grickalicama. Pripremite ponoćni stol s različitim grickalicama kao što su kokice, tortilje, muffini, cookies, finger food, nema pravila. Dobra atmosfera je zajamčena.

 

Ispuni kratki kviz i saznaj koji tip vjenčanja najviše odgovara tvojoj osobnosti!

ispuni kviz
shares