5 cool načina za mladoženju da se uključi u planiranje vjenčanja

Planiranje vjenčanja je uglavnom zadatak koji će odraditi tvoja bolja polovica, dok se od tebe očekuje da potvrdno klimaš glavom na sve što buduća mlada predloži te da se na vrijeme pojaviš pred oltarom. Iako najvjerojatnije nećeš sudjelovati u odabiru cvijeća i dekoracija za proslavu vjenčanja, tvoja uloga u planiranju vjenčanja može također biti važna, a mladi ćeš zasigurno olakšati posao. U nastavku ti donosimo 5 cool načina kako da se i ti uključiš u planiranje vjenčanja.

1. Ponuda alkoholnih pića

Ako postoji dio vjenčanja za koji smo sigurno da ćeš s guštom planirati to je ponuda alkoholnih pića na tvojem vjenčanju. Povedi kuma na degustaciju i odaberi ponudu aperitiva, vina i ostalih alkoholnih pića. Iskombiniraj zanimljivu ponudu koja će biti odraz tvoje kreativnosti, od koktela pa do piva.

2. Odabir benda ili DJ-a

Koje pjesme želiš da sviraju na tvojem vjenčanju dogovorit ćeš zajedno s mladom, ali istražiti bendove ili DJ-e na tržištu možeš i sam. Odabir DJ-a je možda lak zadatak jer može pustiti pjesmu koju god želiš, ali kod odabira benda potrebno je uložiti malo više truda. No ne brini i ovo je zabavan zadatak. Preslušajte s kumom više bendova kako bi odabrali nekoliko najboljih koje ćeš predložiti mladi da zajedno donesete konačnu odluku.

3. Prijevoz za vjenčanje

S obzirom na to da na dan tvojeg vjenčanja sve mora biti savršeno, važno je i kako ćeš stići na svoje vjenčanje. Bilo bi odlično da za prijevoz odabereš jedinstveni automobil poput oldtimera i oduševiš mladu, goste i sebe. Zamisli samo da se na svoje vjenčanje dovezeš u legendarnom oldtimeru Fordu Mustangu. Znamo da zvuči odlično, a kako bi ti se želja ostvarila preuzmi organizaciju prijevoza u svoje ruke i unajmi oldtimer za dan vjenčanja.

4. Medeni mjesec

Iako medeni mjesec nije dio same ceremonije vjenčanja, dobro ga je organizirati što ranije kako bi troškovi bili niži. S obzirom na to da je mlada sigurno zauzeta pripremama oko svih detalja za vaš najvažniji dan, planiranje preuzmi na sebe i iznenadi je. To je vaše prvo zajedničko putovanje pa isplaniraj ono koje ćete pamtiti cijeli život. Planiranje putovanja može biti jako zabavno.

5. Vjenčani prsteni

Vjenčano prstenje birat ćeš zajedno s mladom, ali kupnja i odlazak po prstene neka bude tvoja odgovornost, kao i čuvanje prstena do same ceremonije. Preuzeo si na sebe važan, ali lagan zadatak.

Nadamo se da smo ti dali barem neke ideje kako da se na cool način uključiš u planiranje vjenčanja. Ako ti se sviđa ideja da za svoje vjenčanje unajmiš odltimer svakako provjeri našu ponudu i javi nam se.

Ispuni kratki kviz i saznaj koji tip vjenčanja najviše odgovara tvojoj osobnosti!

Ispuni kviz
shares