Roady

Make your moments goldy.
Ovo je naša priča.

Roady

Make your moments goldy.
Ovo je naša priča.

Roady je agencija koja nudi najam oldtimera za vjenčanja i ostale prigode. Naša je misija vaše snove pretvoriti u stvarnost i učiniti da se osjećate posebno i jedinstveno bilo da se radi o danu vašeg vjenčanja, posebnoj prilici, eventu, snimanju Ili proslavi.

Upoznajte Roady!

Roady je rođen iz strasti i ljubavi prema najpopularnijem automobilu svih vremena, legendarnom oldtimeru Ford Mustang, te željom da vam pruži mogućnost da i vi iskusite vožnju svojih snova u naručju jednog od bezvremenskih oldtimera.

Upoznajte Davora!

Roady je osnovan 2019. godine od strane zaljubljenika u američke automobile, ujedno i vlasnika Ford Mustanga iz 1967. godine, Davora Dobošića. Davor je još kao dijete gledajući američke filmove sanjao da se jednog dana vozi u legendarnom Mustangu, a danas kada živi svoj san želi vam omogućiti da ga ostvarite i vi. Inspiriran strašću prema oldtimer automobilima želi vam pružiti jedinstveno i nezaboravno iskustvo vožnje u jednom od naših oldtimer automobila.

Upoznajte Daria!

Veliku strast prema oldtimer automobilima dijeli i naš profesionalni vozač Dario koji je važan dio našeg tima, te se brine da svaka vožnja bude posebno i nezaboravno iskustvo za vas. Dario će vas odvesti u najljepši dan vašega života sa stilom.

Što drugi govore o nama

Od prvog kontakta sa vama pa sve do vožnje, sve je bilo odlično i jako profesionalno!!!Presretni smo da smo vas izabrali za naš veliki dan i preporučujemo svima koji žele poseban auto i simpatičnog vozača...
Hvala vam...super ste...

Anita i Saša

Nevjerojatna vožnja u nevjerojatnom automobilu.

Ivana i Nino

Toplo preporučamo najam automobila. Naš veliki dan Mustang je učinio još posebnijim. Dario je također bio super i trudio se da uljepša naš dan. Ukoliko budemo imali još razloga za najam, svakako ćemo kontaktirati Roady-a! 😊 Hvala još jednom!

Jelena i Ivan

You made our day!!

Iva i Boris

Sve po dogovoru, točni u minutu. Odličan vozač i super atmosfera. Preporuka svima koji žele malo drugačije slike od ostalih! :)

Ines i Jurij

Top! :) Svakako za preporučiti. Odlična ekipa i super ljudi.

Bend Tragovi

Predivan doživljaj. Uživali smo.

Tihana i Marko

Uljepšali ste naš dan. Hvala vam.

Mario i Anamarija

Profesionalna usluga

Svaki nam je klijent najvažniji i svaki posao odrađujemo sa srcem i željom da s nama stvorite najljepše uspomene.

mogućnosti najma

Jedinstveni oldtimeri

Naši su oldtimeri neodoljivi, romantični i otmjeni ljepotani koji će uljepšati vaše najljepše događaje.

provjerite