Oldtimeri Roady. Make your moments goldy.

Provjerite našu ponudu jedinstvenih oldtimera.

Ford Mustang

Naš Ford Mustang ikona je među američkim automobilima, karoserija je u izvornom stanju i originalnoj prvoj boji “springtime yellow”. Dopremljen je u Hrvatsku 2014. godine iz mjesta Oroville, Kalifornia. Cijeli svoj životni vijek automobil je proveo na cestama sunčane Kalifornije. Davne 1967. godine kupljen je u fordovom salonu Paul Swanson u San Jose-u. Unutrašnjost je restaurirana te je tehnički u savršeno ispravnom stanju

Coupe verzija, 3 300 kubičnih centimetara 120 KS, 70 000 prijeđenih kilometara.

Provjerite cijene

Ford Thunderbird

Ford Thunderbird iz 1959. godine, u Hrvatsku je također dovezen iz Kalifornije 2014. godine. Ultimativni je američki klasični automobil koji se također može pohvaliti statusom ikone. Njegovo ime simbolizira snagu nadnaravne ptice iz indijanskih legendi koja snagom svojih krila potiče vjetar i grmljavinu. Vožnja u njegovom naručju pružit će ti osjećaj slobode, seksipila, moći i buntovništva.

Pokreće ga snažni V8 motor, ima 300 KS, te 6400 kubičnih centimetara.

Provjerite cijene

Chevrolet Pick Up C 20

Chevrolet Pick Up C 20 iz 1973. godine s duplom kabinom vrlo je rijedak primjerak američkog automobila. Radi se o limitiranom modelu, pa se u Europi danas nalazi svega 2 primjeraka. 2016. godine automobil je u potpunosti obnovljen i obojen je u prvobitne boje. Ovaj bezvremenski model oldtimera na dan vašeg vjenčanja osim vas, povest će i vašu ekipu ili bend. Dan za pamćenje je zagarantiran.

Motor je V8 6600 ccm, 300 KS.

Provjerite cijene

Rezervirajte svoj oldtimer već danas!

Zbog velikog interesa za našim ljepotanima, rezervirajte svoj oldtimer na vrijeme kako se ne biste na svoje vjenčanje ili posebni događaj morali dovesti u običnom automobilu :)

rezervirajte oldtimer